Спортен клуб

Спортен клуб

Pole Dance Burgas e първото pole dance студио в Бургас

Нашите инструктори

Розанна Дикранян

Розанна Дикранян

Анастасия Угрюмова

Анастасия Угрюмова

София Матес

София Матес

Диана Николова

Диана Николова

Новини

05.03.2018  ПРОМОЦИЯ В СТУДИО "POLE DANCE BURGAS"!!!!

ПРОМОЦИЯ В СТУДИО "POLE DANCE BURGAS"!!!!
Скъпи приятели, по случай най- женския месец в годината и с настъпването на пролетта от 05 МАРТ ще можете да се възползвате от нашата ПРОМОЦИЯ!!!!
НАМАЛЕНИЕ В ЦЕНИТЕ НА АБОНАМЕНТНИТЕ КАРТИ
Карта за 5 посещения - 40 лв.
Карта за 10 посещения - 70 лв.
Карта за 15 посещения - 90 лв.
Първа тренировка - 5 лв.

04.03.2018  Ден на Отворените Врати!

Ден на Отворените Врати!

Очакваме ви от 13.00 ч в неделя  11 март в студио "Pole dance Burgas" гр. Бургас, ул. "Княз Борис" 89.
тел.
0898429497- Розанна Дикранян

11 февруари

11 февруари

Скъпи приятели, по ваше желание от тази неделя (11 февруари) ще има редовни тренировки:


от 13.00ч. Pole dance beginners;
от 14.30ч. Обръч (aerial hoop).


Заповядайте и очакваме вашите предварителни записвания, защото местата са ограничени! тел. 0898429497 или 0889494084.

Архив на новините

Главная

Защо тренирам POLE DANCE?

Защо тренирам POLE DANCE?

Здравейте приятели и фенове на ПОЛ ДЕНС. Вече много години говорим за това, че пол денс е спорт, който изисква много усилия, колко болка търпим и как с гордост си носим синините причинени от тренировките и т.н. Наблягахме на всичко това, за да разбием стериотипите на обществото за танците на пилон. Мисля, че успяхме! Това личи и по пълната зала и даже майките и бащите започнаха да водят децата си на тренировки. Но забелязахме и друго. Скоро си говорехме с една колежка, че много хора стреснати от тези наши твърдения, си казаха, че щом е толкова трудно, значи няма да се справят, следователно пол денса не е за тях и няма смисъл дори да се пробват. Но всъщност има смисъл! Може да откриете, че ви харесва! Пол денс е това, което вие изберете да бъде за вас. Дали ще бъде само за забавление, за спорт заместваш фитнеса, танци или преследване на спорти цели - това решавате вие. Ние инструкторите се съобразяваме с вашето ниво на подготовка, ясно е че няма да ви караме да висите с главата надолу още на първа тренировка! Вие определяте какво за вас ще е пол денс и как ще го използвате. Ние ще ви подкрепим!


В студиото идват жени със сериозни професии, повечето от тях нямат предварително физическа култура, но в зависимост от тяхното желание постигнаха забележителни резултати. Някои от тях дори се престрашиха да учасват в състезания и да се мерят със състезателки със сериозна подготовка и амбиция. Други идват просто да поддържат форма , замествайки скучните тренировки във фитнеса. Трети идват само за танците или стречинга. Обаче всеки, който е останал с нас е споделил, че в студиото има страхотна атмосфера и взаимна подкрепа. Трудностите се превръщат в предизвикателства и това оказва огромно положително влияние и върху личният им живот. Т.е. има ползи не само за тялото.


Правим си и партита, понякога тематични, понякога ей така, но те винаги са много чакани от нашите ученички, защото са много вълнуващи и забавни.


Та това е! POLE DANCE може да бъде това, което вие искате да бъде за вас! Ще влезе във сърцето ви толкова, колкото вие пожелаете. Но едно е сигурно – ще откиете, че спорта може освен да е полезен и да е забавен. Това личи и от снимките, които може да разгледате на нашата страница. Там няма да видите измъчени физиономии, а само усмивки. Ще намерите нови приятели и хора, които да ви подкрепят в преоткриването на вашите възможности. За това казвам на всички, че докато не пробваш, няма как да знаеш дали пол денса е за теб. Интересно и различно е! Иначе аз нямаше да го практикувам! Нито пък хората като мен на които фитнеса , стандартната йога и др. са им скучни и не мотивиращи. Всеки сам си решава. Аз съм решила за себе си. Започнах на 36г., сега съм на 42г. и още съм убедена, че това е моя спорт. Няма ограничения за възраст, пол, килограми или фигура, висичко е въпрос на желание. Опитвайте!!! Живота е кратък, но може и да е хубав и вълнуващ. Може пък да ви хареса да спортувате, а ползите са огромни!


Розанна Дикранян – собственик на СК “POLE DANCE BURGAS”, инструктор по пол денс и флай йога

© Pole Dance Burgas, sport club 2011-2015